Lediga tjänster

Montör

Gremo AB i Ätran är en ledande tillverkare av svensktillverkade gallringsmaskiner. Vårt koncept är att leverera smidiga och säkra gallringsmaskiner för att passa alla typer av gallring och slutavverkning. Vi utvecklas ständigt inom vårt segment. Vi optimerar maskinerna genom att jobba nära våra kunder och vi sätter alltid kunden först. Vi strävar alltid efter att utveckla, tillverka och sälja skogsmaskiner som gör så liten åverkan som möjligt utan avkall på prestanda.

Vi söker just nu en

Montör

Vi behöver förstärka vår organisation ytterligare med en driftig och målmedveten medarbetare.

Vill du arbeta med montering på ett spännande företag inom skogsmaskinstillverkning? Tjänsten som montör innebär att du arbetar med montering i produktionen av skogsmaskiner.

Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har någon form av fordonsteknisk eller verkstadsteknisk gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt under ett stort eget ansvar.

För att lyckas i rollen som montör ser vi även att du känner igen dig på följande punkter:

  • Erfarenhet av praktiskt arbete, gärna med inslag av montering
  • En positiv inställning till arbete och en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter
  • God förmåga att jobba både individuellt och i grupp

Vi tror att den rätta kandidaten är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Initiativförmåga och egen drivkraft värdesätter vi högt. Tjänsten passar dig som trivs i en familjär organisation med en positiv stämning där man hjälps åt för att slutföra arbetet på bästa sätt.

Vid frågor vänligen kontakta Christer Westin, 0734-42 52 49, christer.westin@gremo.se.

Skicka din ansökan till christer.westin@gremo.se senast 2020-01-31.