Skördaraggregat


Skördare 1050H

 

Skördaraggregat SP 561 LF

SP 561 LFSP 561 LF är ett högproducerande allroundaggregat, konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 561 LF är konstruerat för varierande arbetsuppgifter och erbjuder mycket goda egenskaper för såväl klena gallringar som lättare slutavverkningar.

De mycket kompakta måtten i kombination med en perfekt kvistning ner till 30mm gör att den klena gallringen kan utföras snabbt och effektivt med högsta kvalitet. I den grövre avverkningen ger de smarta SP-patenten LogHold och proportionellt vinklade matarhjul ett aggregat med imponerade stamhållning och högsta produktion.

SP 561 LF är utan tvekan både kompakt, bred och mångsidig. SP 561 LF når sin absoluta toppkapacitet i stammar med en bhd från 15 till 35 cm, men hanterar tack vare LF-principen även grövre stammar på ett effektivt vis.Skördaraggregat SP 451 LF

SP 451 LFSP 451 LF är ett snabbt och smidigt aggregat, konstruerat efter SP´s Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. Den låga vikten i kombination med de kompakta måtten garanterar en smidig och enkel positionering oavsett utrymme och gör SP 451 LF till ett perfekt aggregat för gallring.

SP 451 LF når sin absoluta toppkapacitet i bestånd med en bhd från 10 till 25 cm, men hanterar tack vare LF principen även grövre stammar på ett effektivt vis. SP 451 LF är i alla bemärkelser - ett stort litet aggregat.